Elkészült az oldal új külseje. Ha kipróbálná, kattintson ide!
rss_icon

Keresés az oldalon:

Kezdőoldal


Google Maps
Értékelés: 0

Thermometer
Értékelés: 0

A projekt kommunikációja
Értékelés: 5

Köszöntő
2012.01.03 14:49

Biztonságosabb internet pedagógusoknak
2015.02.19 10:00

A jövő informatikája a jövő közoktatásában
2011.12.19 20:08

Glogster
Megtekintés: 4462

LeMill
Megtekintés: 4200

Az eLEMÉR iskolai önértékelő keretrendszer kipróbálásának tapasztalatai a Leövey Gimnáziumban
Megtekintés: 4234

Ezen pilot portál a „21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció” (TÁMOP 3.1.1. projekt) gondozásában jött létre, célja osztálytermi jó gyakorlatok, workshopok, konferenciák alkalmával keletkező tudáselemek célközönséghez való hatékony eljuttatásának támogatása, és egy szemléletformáló hatás elindítása a magyar közoktatás berkeiben, melynek segítségével nagyobb hangsúlyt és teret kaphatnak az audio-vizualitás, videó írásbeliség eddig ki nem használt lehetőségei a tudástermelés, tudásmenedzsment területén. Mindemellett remek marketing lehetőséget is kínál oktatási intézmények, tanárok számára. 

 

A portál a közoktatás bármely résztvevője (pedagógusok, diákok, kutatók és oktatáspolitikusok) számára elérhető. Reméljük, hogy ezáltal sikerül széles körben elterjeszteni ezt az újfajta tudásáramlási formát.

 

 Első lépések:

  • Az oldalt böngészve megtekinthetőek a nyilvánosan is elérhető tartalmak.
  • Csoportokba jelentkezve azok zárt tartalmai is elérhetővé válnak. A csoportba jelentkezéshez először kérjük, regisztráljon, majd a Csoportok menüben a választott csoport nevére kattintás után használja a jobb oldali lista ,,Jelentkezek a csoportba” funkcióját. A csoporttaggá válás nem történik meg automatikusan, a csoport vezetőjének jóváhagyása szükséges.
  • böngészőben lehetősége van a tartalmak között különféle szempontok szerint keresni.
  • A regisztrált felhasználók csoportokba szervezhetőek, így egy tanári kar, egy konferencia résztvevői stb. számra egyedi jogosultságokat rendelhetünk, ezáltal bizonyos tartalmak csak számukra lesznek hozzáférhetőek.
  • Témakörök segítségével kategorizálhatjuk a feltöltött tartalmat. 
  • Tartalmak létrehozása olyan  regisztrált felhasználóknak engedélyezett, akik szerkesztői jogosultsággal rendelkeznek egy már meglévő csoportban, vagy egy új csoport létrehozását kezdeményezik.

Felkeltettük az érdeklődését? Szeretne saját csoportot létrehozni és leckét szerkeszteni?

 

Regisztráljon és tekintse meg rövid, a portál használatát bemutató leckéinket, melyek alapján hamar otthonosan érezheti magát az oldalon.

 

 

Kellemes böngészést kívánunk!

video.ofi.hu csapata